Op deze site tref je uitgebreide informatie aan over huidverzorging en voetverzorging. Dit alles op basis van Tea Tree Olie.
.
Courtin: op basis van Tea Tree olie
 
  
. Er is naast de puretea tree  olie een uitgebreid assortiment aan producten voor de gezichts-, lichaams- en voetverzorging.
In onze hedendaagse samenleving is het vanzelfsprekend dat we met meer dan normale belangstelling rekening houden met alles wat de natuur te bieden heeft. De Courtin lichaams- huidverzorgingsproducten zijn in principe geschikt voor alle huidtypes, maar in het bijzonder voor speciale huidtypes. 
De Courtin voetverzorgingsproducten zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

Tea Tree Oil kan echt voor ontzettend veel zaken worden ingezet. Of zoals ook wel wordt genoemd 1001 dingen olie !Het kan worden gebruikt bij wondheling (zowel grote wonden als kleine sneetjes), huidinfecties en ontstekingen,artrose slijmbeurs ontsteking ,eczeem, psoriasis, acné, roos, luizen (!!), een slechte adem en stinkende oksels en zweetvoeten. ook schimmels en virussen tegengaat, helpt tegen voetschimmel, vaginale schimmelinfecties, wratten en herpes (zowel genitale herpes als een koortslip ,schimmelnagels,kalknagels,insectenbeten  etc en noem maar op .....

Sorteer op
 • EHBO in een flesje

  Pure tea tree olie 30 ml
  Pure tea tree olie 30 ml

  VEEL MERKEN VERKOPEN VERDUNDE TEA TREE OIL DE COURTIN TEA TREE OIL IS 100 % NATUURLIJKE ZUIVERE OLIE

  Inhoud 30 ML

  Vraag een Aboriginal naar een middel voor de huid en hij zal je tea tree olie aanraden. In Australië en omstreken…

  € 23,95
© 2008 - 2024 Tea Tree Oil Producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel